Home » Informatieavond: Hogeschool Rotterdam – “Subi Jet pabo Get” programma & 21+ traject van 2022  “ Voor alle studenten in de examenklas en studenten van 21 jaar of ouder zonder diploma die een HBO studie willen beginnen”

Informatieavond: Hogeschool Rotterdam – “Subi Jet pabo Get” programma & 21+ traject van 2022  “ Voor alle studenten in de examenklas en studenten van 21 jaar of ouder zonder diploma die een HBO studie willen beginnen”

by Admin
0 comment 83 views

 

 

 

Hierbij wil de Hogeschool Rotterdam alle examenkandidaten, hun ouders en studenten die geïnteresseerd zijn  in een studie aan de Hogeschool Rotterdam of in het 21+ traject uitnodigen voor een eenmalige informatieavond waarbij de volgende twee onderwerpen besproken zullen worden:

 

  1. 21+ Traject van de Hogeschool Rotterdam

 

Ben je 21 jaar of ouder en heb je geen afgerond HAVO/VWO of MBO diploma. Heb je doorzettingsvermogen, ben je leergierig, gemotiveerd en kan je zelfstandig studeren? De Hogeschool Rotterdam biedt je nu de kans om mee te doen met het 21+ voorbereidingstraject op Aruba zodat je in augustus 2020 kan beginnen met de studie van jouw keuze aan de Hogeschool Rotterdam.

Het traject bestaat uit een aanlegtest Nederlands en maximaal 4 toelatingsexamens (afhankelijk van de gekozen studie). Rond je dit traject succesvol af dan wordt je toegelaten tot de opleiding en kan je in augustus 2020 beginnen!

Om mee te kunnen doen met dit traject moet je 21 jaar of ouder zijn op 1 oktober 2020

 

  1. “Subi Jet Pa bo Get” : voorbereidingstraject voor studenten die in september 2020 beginnen met een opleiding aan de Hogeschool Rotterdam.

 

Zit je in de examenklas en ga je in 2020 een opleiding volgen aan de Hogeschool Rotterdam dan is dit je kans om deel te nemen aan het voorbereidingstraject : “Subi Jet pabo Get”.

 

Het traject is compleet herziend en bestaat uit 8 interactieve, informatieve en leuke workshops waarin studenten en hun ouders geïnformeerd worden over deze nieuwe fase in hun leven. Er komen diverse onderwerpen aan bod die studenten zullen helpen met een betere voorbereiding en we leggen alvast contact met enkele studentcoaches en docenten die je kunnen helpen met al je vragen en de voorbereiding. Tevens haal je, door deel te nemen aan deze workshops, je eerste twee studiepunten voordat je begonnen bent met je opleiding! Een mogelijkheid die alleen door de Hogeschool Rotterdam aangeboden wordt op Aruba!

 

Voor meer informatie kom naar de enige informatieavond die plaats zal vinden op:

Dag: Maandag 27 januari 2020

Info 21+: 5:30 – 6:30 pm

Info Subi Jet: 6:30 – 7:30 pm

Plaats: EPI Collegezaal

Voor meer info:

Website: http://www.hogeschoolrotterdam.nl/21-jaar-of-ouder-zonder-diploma

FaceBook: http://www.facebook.com/pages/HR-Toelatingstraject-21-Cura%C3%A7ao-en-Aruba/490071011013816 

Contact Hogeschool Rotterdam Aruba

Email:  [email protected]     /       [email protected]

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio