Home » ENNIA Aruba verzekert financiële stabiliteit en solvabiliteit

ENNIA Aruba verzekert financiële stabiliteit en solvabiliteit

by Admin
0 comment 87 views


 

Naar aanleiding van het bezoek van de premier en de minister van Financiën van Aruba aan  Curaçao, en de publicaties in de media wil ENNIA Aruba het volgende benadrukken: ENNIA  Aruba is een financieel gezond bedrijf met een solide financiële positie en sterke  solvabiliteit. Dit is recentelijk meerdere keren bevestigd door de Centrale Bank van Aruba. De  onderneming benadrukt dat de belangen van haar polishouders goed beschermd en  gegarandeerd zijn. 

Wij willen benadrukken dat ENNIA Aruba binnen de ENNIA Groep als een volledig zelfstandig en  onafhankelijke juridische entiteit opereert. 

De recente ontwikkelingen rondom ENNIA Curaçao en de betrokkenheid van de Curaçaose Overheid en Centrale Bank van Curaçao en Sint-Maarten (CBCS) om tot een oplossing te komen  voor ENNIA Curaçao, zullen geen gevolgen hebben voor de polishouders van ENNIA Aruba. Wij  zijn blij en trots dat zowel de Centrale Bank van Aruba als ook de regering van Aruba ons  steunen om meer betrokken te worden bij de toekomstplannen van de ENNIA Groep. Het  bezoek van de premier en de minister van Financiën van Aruba aan Curaçao toont de  betrokkenheid van de Arubaanse regering bij ENNIA Aruba. 

ENNIA 

Aruba, 27 Maart 2024. 

https://www.ennia.com/over-ennia/Financial_Highlights_ENNIA/


 

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio