Home » Aurora Funeral Home: Gradicimento /DANKBETUIGING

Aurora Funeral Home: Gradicimento /DANKBETUIGING

by Admin
0 comment 60 views

Rudolf (Ruud) Edwin Offringa, echtgenoot, vader, grootvader, schoonvader, broer, zwager, oom en vriend is gaan rusten. Hierbij willen wij Esther, Quincy, Sarah-Quita, Nienke en Yarah Celine –Luz een ieder bedanken die ons in deze periode van droefheid van dichtbij en veraf hun steun hebben betuigd in de meest uiteenlopende vorm. 

Middels e-mail-, whatsapp- en FB-berichten, telefoontjes, bloemen, en kaartjes, het bezorgen van gerechten of persoonlijke bezoekjes en niet in het minst jullie gebeden.                            

De opkomst van mensen bij de condoleance en ter aarde bestelling van Ruud was ontroerend.

We willen ook de artsen die ons met raad en daad hebben bijgestaan tijdens dit slopend proces bedanken nl. dr.Beke, dr. Lomans, dr.Meelis, dr. Pieterse, dr. Clements, dr. Weiser, dr. Leong, dr. Falconi, dr. Peterson, de internisten, zaalarts, logopedist tevens het personeel van het HOH, SEH, HOH lab, Ambulance dienst, Wondenpoli, Fysiocare, AZV en Aurora Funeral Home voor hun professionele begeleiding en verzorging van de uitvaart van wijlen dhr. Rudolf  E. Offringa.

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends.Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio