Home » Prome Minister Evelyn Wever-Croes: CONTESTA DI PROME MINISTER RIBA EMAIL DI NRC:

Prome Minister Evelyn Wever-Croes: CONTESTA DI PROME MINISTER RIBA EMAIL DI NRC:

by Admin
0 comment 74 views

Beste redactie, ik heb kennis genomen van een email van NRC waarin mij wordt gevraagd om te rectificeren. Dat verzoek wordt gebaseerd op vermeende aantekeningen die overigens niet zijn overgelegd, en subjectieve gevoelens van de journalist dat ik mij geirriteerd zou hebben gevoeld. De enige feitelijke constatering is dat ik uitgenodigd was om naar Caracas te gaan en ook dit is helemaal onjuist en dat heb ik nooit gezegd.

Ik zal dan ook niet rectificeren. Mijn advocaat zal NRC direct aanschrijven.

Aruba staat voor grote uitdagingen. Hieronder vind u een link waarin deze uitdagingen nader worden uiteengezet.  Ik kan en zal aan deze discussie geen energie meer besteden. Aruba zal zelf en met daadkracht de uitdagingen aanpakken en wenst niet betrokken te worden in interne nederlandse politiek.

Met vriendelijke groet,

Evelyn Wever-Croes
Prime Minister of Aruba
Minister of General Affairs, Energy, Innovation
Government Organisation

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio