Home » KHN afdeling Curacao: 17 cursisten ontvangen een erkend HACCP certificaat door OWCS

KHN afdeling Curacao: 17 cursisten ontvangen een erkend HACCP certificaat door OWCS

by Admin
0 comment 347 views

Op dinsdag 5 september hebben 17 horecawerkers hun HACCP certificaat in ontvangst genomen van de voorzitter van KHN afdeling Curacao, de heer Tarzeno Cirkens en van de minister van de ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) Ruisandro Cijntje en van de minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport van Curaçao (OWCS) Sithree van Heydoorn.

De heer Circkens gaf aan in zijn speech dat de visie van KHN Curaçao is om de service en kwaliteit van hygiëne en veiligheid in de HORECA te verbeteren door deze te tillen naar een internationaal standaard niveau (HACCP). Zowel minister van Heydoorn, als minister Cijntje hebben aangeven dat toerisme een van de belangrijkste economische pijlers van Curaçao is en dat de HACCP-trainingen een bijdrage leveren aan de service level en ervaring die wij meegeven aan onze toeristen en lokale mensen. Hierbij staat voedselveiligheid en hygiëne hoog in het vaandel.   Tijdens deze training, verzorgd door SHSC Curacao, hebben de cursisten alles over hygiëne en veiligheid in de Horecazaak geleerd, zodat ze de veiligheid van voedsel kunnen garanderen. De certificaten die de cursisten hebben ontvangen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport van Curaçao (OWCS).
De voorzitter van KHN Curaçao feliciteert alle cursisten met het behalen van hun certificaat en hoopt dat meer horecamedewerkers de HACCP-training zullen volgen.

Datum eerstvolgende trainingen zijn op 25 en 26 september 2023 voor meer informatie neem contact op via email [email protected]

Over KHN
KHN zet zich in voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca.

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio