Home » MEP-Partij: Kamerlid Arthur Dowers (AVP) met kleinerende uitlating over Staatssecretaris Alexandra van KNUFFELEN

MEP-Partij: Kamerlid Arthur Dowers (AVP) met kleinerende uitlating over Staatssecretaris Alexandra van KNUFFELEN

by Admin
0 comment 124 views

 

 

Kamerlid Arthur Dowers heeft zich gedurende een openbaar debat over de verhoogde  kosten van levensonderhoud, laatdunkend en respectloos uitgelaten over de Staatssecretaris Alexandra van Huffelen. Kamerlid Dowers refereerde naar van KNUFFELEN, die haar wil imponeerde op het Kabinet Wever-Croes.

Premier Wever-Croes beschouwde dit als respectloos gedrag, typisch voor de AVP-partij nu Kamerlid Gerlien Croes (AVP) recentelijk heeft aangegeven hoe zij werd vernederd door de “old boys club” van Eman, de Meza, Sevinger en Dowers, toen zij en andere jonge kandidaten van de partij, de integriteitsschendingen van de onlangs voor corruptie veroordeelde kamerlid Benny Sievinger wilden aankaarten.

“Niet omdat Arthur Dowers het kennelijk normaal vindt om vrouwen te vernederen, moet hij het ook met nederlandse bewindsvoerders doen. Het maakt niet uit of je het wel of niet eens bent met de Staatssecretaris, vernederen is niet acceptabel. Kamerlid Dowers doet er goed aan om excuses aan te bieden”, aldus Premier Wever-Croes in het Parlement afgelopen maandag.

 

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio