Home » Team Naturefilm WOW! Ta sera prome fase di research cu un broche di oro

Team Naturefilm WOW! Ta sera prome fase di research cu un broche di oro

by Admin
0 comment 19 views

 

 

Aruba, 7 di juni 2022 – E flora y fauna mahestuoso di reino Hulandes den caribe tin e rol principal den un produccion unico cu e titulo WOW!.

E team di produccion, consistiendo di 360º of Innovation Foundation (Bianca Peters, Elton Arends) di Aruba y M&N Media Group (Jeffrey de Graaff, Ignas van Schaick) di Amsterdam, Hulanda a caba di termina e prome fase di research cu un actividad, caminda sector creativo y comercio di Aruba tabata presente.

 

Den colaboracion cu Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) y tambe organisacionnan di naturalesa riba cada isla, e team di produccion di WOW! a bishita tur posibel luganan tanto riba tera cu bou di awa cu lo ta interesante pa filma. Banda di esaki nan a bishita gobernantenan, scientificonan y tambe posibel partners pa asina haya un miho bista riba tur loke ta come y bebe den e naturalesa y desaroyo riba e islanan.

 

“Claro cu nos tabata sa caba con special e naturalesa riba e islanan ta, pero cu e bishitanan aki nos a haya un hopi miho bista di con unico e naturalesa ta riba e 6 islanan aki. Loke ta bai haci e pelicula aki mas emocionante ta e diferencia entre cada isla. Na prome instante bo lo pensa, naturalesa di e islanan ta similar, pero e realidad ta cu cada un di e islanan tin nan tesoro unico y nan partinan sumamente sorprendente” Segun Bianca Peters, co-fundadora y directora di 360º of Innovation Foundation.

 

Di e forma aki e produccion official di e pelicula cinematografico di flora y fauna riba tera y bao awa di Aruba, Boneiro, Corsow, Saba, Sint Eustatius y Sint Maarten a inicia. E pelicula aki lo ta riba pantaya grandi na Hulanda y riba e islanan na 2025 pa un y tur por disfruta di dje.

 

Bianca Peters: “Pa nos esaki ta un soño birando realidad. E pelicula aki no ta solamente bai mustra den un forma spectacular e bunitesa, diversidad y resiliencia di naturalesa riba e islanan, pero tambe e vulnerabilidad y importancia pa haya e balansa entre hende y naturalesa. E publico na tur dos banda di oceano lo ta yena cu orguyo y asombro y lo realisa con special naturalesa ta riba e islanan Hulandes den Caribe. Lastimamente e islanan no ta disfruta di un imagen positivo den noticia na Hulanda y ta p’esey cu e poder di naturalesa cu ta unifica, nos kier mehora e colaboracion entre e islanan y Hulanda. Diversidad y inclusion den e pelicula y e team di produccion ta hunga un rol sumamente importante. Nos ta, despues di tur cos, un solo reino!”.

 

Banda di e produccion cinematografico e team tambe lo ta trahando riba un serie di seis parti. Caminda e pelicula ta bai enfoca riba bunitesa di naturalesa di e islanan e serie lo bai concentra riba e relacion entre naturalesa y e hende riba cada isla, cu nan retonan pa e proximo añanan riba nan caminda pa un relacion duradero cu naturalesa. Pero tambe cua solucionnan a wordo crea caba. Apart di tur esaki lo desaroya diferente programa educativo y musical pa talento local.

 

“Mi ta sumamente orguyoso cu manera distribuidor nos por traha asina di serca den e produccion di un projecto cinematografico asina special y ta obvio cu lo usa musica di e islanan pa e soundtrack”. segun Jeffrey de Graaff coproprietario di M&N Media Group.

 

“Ta un honor hopi grandi pa traha un pelicula di e seis islanan di reino hulandes den caribe. Nos a realisa diferente pelicula caba cu exito mundial di naturalesa hulandes, manera De Nieuwe Wildernis y De Wilde Stad, pero esaki ta e prome biaha cu nos crusa oceano y bin graba akibanda. Colaboracion cu organisacionnan local ta extremadamente importante pa nos. Awo cu nos prome bishita di research na islanan ta tras di lomba y e tantisimo reaccionnan positivo cu nos a haya riba e iniciativa aki nos ta mas entusiasma cu nunca pa cuminsa traha”. segun Ignas van Schaick, EMS Films.

 

E team di produccion di WOW! ta consisti di 360º of Innovation Foundation, EMS FILMS y productor asociado AM Pictures. M&N Media Group ta responsabel pa distribucion mundial.

 

Grabacionnan di e pelicula lo ta tomando lugar den e proximo dos añanan y ta sper’e riba pantaya grandi na Hulanda y e islanan pa 2025. Pa mas informacion bishita WOW! riba nos pagina web www.wowthenaturefilm.com y riba nos rednan social:

 

  /wowthenaturefilm

 

  /showcase/wow-the-nature-film

 

/wowthenaturefilm

 

Team natuurfilm WOW! sluit eerste onderzoeksfase zeer positief af.

 

Aruba, 7 juni 2022 – De unieke natuur van het Caribisch deel van het Koninkrijk speelt de hoofdrol in een bijzondere bioscoopfilm die de titel WOW! draagt. 

Het filmteam bestaande uit 360º of Innovation (Bianca Peters, Elton Arends) uit Aruba en M&N Media Group (Jeffrey de Graaff, Ignas van Schaick) uit Nederland hebben de eerste onderzoeksfase afgesloten met een bijeenkomst van het filmteam, de creatieve sector en het bedrijfsleven van Aruba. 

 

In nauwe samenwerking met de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) en de natuurorganisaties op de eilanden heeft het productieteam van WOW! op de zes eilanden alle mogelijke filmlocaties, zowel op land als onderwater bezocht. Daarnaast zijn er gesprekken gevoerd met stakeholders, lokale deskundigen, bestuurders en wetenschappers om goed inzicht te krijgen in alle ins en outs van de lokale natuur en de verhalen en ontwikkelingen op de eilanden.

 

“Wij wisten natuurlijk al dat de natuur op de eilanden heel bijzonder is, maar we hebben door onze bezoeken een veel scherper beeld gekregen van hoe bijzonder. Wat de film nog spannender gaat maken, zijn de verschillen tussen de eilanden onderling. Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar je kunt niet spreken van de natuur van de eilanden. Het is natuur in 6-voud. Elk eiland heeft verrassende kanten”, aldus Bianca Peters, mede-oprichter en directeur van 360º of Innovation,

 

De productiefase van de bioscoopfilm over de natuur onder en boven water op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten is daarmee officieel gestart. De film zal in 2025 zowel in Nederland als op de eilanden in de bioscoop te zien zijn.

 

Bianca Peters: “Voor ons is WOW! een droom die uitkomt. De film zal niet alleen de schoonheid, diversiteit en veerkracht van de natuur op de eilanden op bijzondere wijze in beeld brengen, maar ook de kwetsbaarheid en het belang van een gezonde balans tussen mens en natuur. Het publiek aan beide kanten van de oceaan gaat vast en zeker met trots en verwondering vervuld worden. Kijkers zullen zich niet eerder gerealiseerd hebben hoe bijzonder de natuur is in The Dutch Caribbean. Helaas komen de eilanden vaak negatief in het nieuws in Nederland. Met deze film willen we vanuit de verbindende kracht van natuur, een brug slaan om de samenwerking tussen Nederland en de eilanden te helpen verbeteren. Diversiteit en inclusiviteit in de film en het productieteam is daarbij een belangrijk uitgangspunt. We zijn per slot van rekening één Koninkrijk!”.

 

Naast de bioscoopfilm werken de makers ook aan een zesdelige televisiereeks. Daar waar de bioscoopfilm de focus legt op de verwondering van de natuur van de eilanden zal de televisieserie  de individuele eilanden vanuit de relatie mens en natuur belichten. Welke uitdagingen liggen er voor de bewoners van de eilanden in de komende jaren in hun route naar een duurzame relatie met de natuur. Maar ook welke oplossingen er al gecreëerd zijn. Tevens worden er diverse educatieve en muzikale programma’s ontwikkeld waarbij lokale talenten betrokken worden. 

 

 “Ik ben ontzettend trots dat wij als distributeur zo nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van dit bijzondere filmproject. Dat we hierbij muziek van de eilanden als soundtrack gaan gebruiken is evident”, zegt Jeffrey de Graaff, mede-eigenaar van M&N Media Group.

 

“Het is een grote eer om deze film over de zes Caribische eilanden van het Koninkrijk te kunnen maken. We hebben al vele wereldwijd succesvolle films gemaakt over de Nederlandse natuur, zoals De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad, maar dit is de eerste keer dat we aan deze kant van de oceaan gaan filmen. De samenwerking met lokale organisaties is daarbij ontzettend belangrijk. Nu ons eerste bezoek voor research aan de eilanden achter de rug is en de vele positieve reacties die we hebben gekregen op dit initiatief zijn we nog enthousiaster geworden om aan de slag te gaan.”, aldus Ignas van Schaick, EMS FILMS.

 

Het productieteam van WOW! bestaat uit 360º of Innovation, EMS FILMS en associate producer AM Pictures. M&N Media Group is verantwoordelijk voor de wereldwijde distributie.

 

De film wordt de komende twee jaar opgenomen en is naar verwachting in 2025 in de bioscopen in Nederland en op de eilanden te zien. Ga voor meer informatie over WOW! Naar www.wowthenaturefilm.com 

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends.Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio