Home Local Bishita di trabou cu Gobernador di Aruba a haci na e COVID-19...

Bishita di trabou cu Gobernador di Aruba a haci na e COVID-19 Testcenter na Aeropuerto Internacional Reina Beatrix

SHARE

 

Riba diaranson 2 di December Gobernador di Aruba, Su Excelencia Alfonso Boekhoudt, a haci un bishita di  trabou na e COVID-19 Testcenter na Aeropuerto Internacional Reina Beatrix. Olga Rodriguez (Cluster  Manager Asistencia Medico y Policlinica, HOH) y Jurgen Benschop (Director di Operacion, AAA) a ricibi  Gobernador Boekhoudt. 

Meta di e bishita tabata pa Gobernador haya un impresion di e actividadnan na e testcenter di e aeropuerto  y di e cooperacion entre AAA, DVG y HOH. Den e cuadro aki, Jurgen Benschop, Michael van de Poel (Hefe di  Team DVG) y Shahaira Geerman (Gerente di Cuido, HOH) a duna un presentacion tocante e trabounan diario  na e testcenter di aeropuerto y e colaboracion entre e tres instancianan. Despues di un recorido den  aeropuerto, Gobernador a tira un bista na e testcenter den e sala di yegada. Seguidamente Gobernador  Boekhoudt a papia den VIP room cu Joost Meijs (Director AAA), Jacob Vroegop (Presidente Hunta di Directiva HOH), Edwin Kelly (Director di Aviacion) y Jerry Staring (Director DVG).  

Persbericht 

3 december 2020 

De Gouverneur van Aruba, Zijne Excellentie Alfonso Boekhoudt, heeft op woensdag 2 december 2020 een  werkbezoek gebracht aan het COVID-19 Testcenter op de Queen Beatrix International Airport. Olga  Rodriguez (Clustermanager Medisch Ondersteunend en Poliklinieken, HOH) en Jurgen Benschop (Chief  Operating Officer, AAA) hebben Gouverneur Boekhoudt ontvangen. 

Doel van het bezoek was om een indruk te krijgen van de werkzaamheden op het testcenter op de luchthaven en de samenwerking tussen AAA, DVG en HOH. In het kader hiervan hebben Jurgen Benschop, Michael van  de Poel (Teamleider, DVG) en Shahaira Geerman (Zorgmanager, HOH) presentaties gehouden over de  dagelijkse werkzaamheden op het testcenter op de luchthaven en de samenwerking tussen de diverse  organisaties. Na een rondleiding binnen de luchthaven heeft de Gouverneur het testcenter in de aankomsthal bezichtigd. Ter afsluiting heeft de Gouverneur in de VIP room gesproken met Joost Meijs (Directeur AAA),  met Jacob Vroegop (Voorzitter RvB HOH), Edwin Kelly (Directeur Luchtvaart) en Jerry Staring (Directeur DVG).