Home » SKOA en de Rolf groep vieren 7 jaar samenwerking 

SKOA en de Rolf groep vieren 7 jaar samenwerking 

by Admin
0 comments 23 views

 

 

SKOA Congres

Op 4 november 2024 vindt Het Nationaal Onderwijs Congres SKOA alweer voor de zevende keer plaats. Dit congres, een initiatief van SKOA en de Rolf groep, is uitgegroeid tot een vast en gewaardeerd moment voor alle onderwijsprofessionals die bij SKOA werkzaam zijn. Deze dag biedt volop inspiratie, vernieuwende inzichten en praktische workshops, met als doel het versterken van de onderwijskwaliteit en het bieden van handvatten voor de professionele ontwikkeling van de deelnemers.

De samenwerking tussen SKOA en de Rolf groep is van grote waarde gebleken. Al zeven jaar werken de Rolf groep en SKOA met veel enthousiasme samen. Onder andere aan het SKOA congres, waarbij de Rolf groep niet alleen ondersteunt in de organisatie, maar ook bijdragen aan een deel van het inhoudelijke programma. De gezamenlijke missie om het onderwijs te verrijken en te versterken, komt op dit evenement prachtig samen.

Dit jaar staat Het Nationaal Onderwijs Congres SKOA wederom in het teken van kennisdeling en innovatie. De deelnemers kunnen rekenen op een breed scala aan workshops en presentaties die actuele thema’s in het onderwijs belichten. De Rolf groep zal in haar bijdragen speciale aandacht besteden aan onderwerpen die de onderwijspraktijk direct raken en bijdragen aan de professionele groei van de docenten. Zoals: 

– Hoe houd je leerlingen betrokken en geactiveerd?
– Alle leerlingen aan het Lezen: motiverende aanpakken om leesplezier te vergroten.
– Ontwikkeling van het brein en executieve functies
– Digitale geletterdheid op de Caribbean: Van kerndoelen naar praktijk
– De kracht van Artificial Intelligence (AI) in het onderwijs: ontdek de mogelijkheden!

Extra mooi is het dat de door de Rolf groep opgeleide Digitale Geletterdheid Experts van SKOA  ook workshops verzorgen tijdens het SKOA Congres!

 

Zevende opleidingsjaar Digitale Geletterdheid Expert

Naast het jubileum van het SKOA Congres, markeert 2024 ook het zevende opleidingsjaar van de Digitale Geletterdheid Expert opleiding. Deze Post HBO opleiding, ontwikkeld door de Rolf groep, speelt een cruciale rol in het voorbereiden van onderwijsprofessionals op de toenemende digitalisering binnen het onderwijs. De opleiding biedt handvatten en kennis waarmee leerkrachten hun leerlingen optimaal kunnen begeleiden in het ontwikkelen van digitale vaardigheden, essentieel in de wereld van morgen.

Met trots kijkt de Rolf groep terug op zeven jaar succesvolle samenwerking met SKOA en de impact die het congres en de opleiding hebben gehad op de onderwijspraktijk. Samen blijven SKOA en de Rolf groep zich inzetten voor een toekomstbestendig onderwijs, waarin zowel de professionalisering van leraren als de leerervaring van leerlingen centraal staan.

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio