Home » Prome Minister a reuni cu Arubahuis ARUBAHUIS PRONTO LO BIRA MAS FUERTE Y MAS STABIEL

Prome Minister a reuni cu Arubahuis ARUBAHUIS PRONTO LO BIRA MAS FUERTE Y MAS STABIEL

by Admin
0 comment 163 views

ORANJESTAD – Durante su estadia na Hulanda, Prome Minister Evelyn Wever-Croes a tuma e oportunidad pa reuni na Arubahuis cu Minister Plenipotenciario sr. Ady Thijsen hunto cu e personal, pa asina por scucha di nan, kico ta relevante. Manera ta conoci, Arubahuis ta representa Aruba na Hulanda y na Europa, pesey ta importante pa e ta fuerte y stabiel. Ultimo tempo, Arubahuis a pasa den momentonan hopi dificil, cu investigacionnan interno y administrativo, pero awor, tur esaki ta tras di lomba y por sigui cu positvismo padilanti.

DISCLAIMER Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie en is slechts bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de genoemde geadresseerde bent, gelieve onmiddellijk de afzender per e-mail hiervan op de hoogte te brengen en aangehechte bestanden onmiddellijk van uw systeem te verwijderen. Het is niet toegestaan om deze informatie te onthullen, te kopiëren, te verspreiden of welke actie dan ook te ondernemen (AB 2004 No. 51). Aan de inhoud van e-mail berichten kunnen geen rechten jegens het Land Aruba of een van haar bestuursorganen worden ontleend.

You’re receiving this message because you’re a member of the PRENSA RADIO group from Gobierno di Aruba. To take part in this conversation, reply all to this message.

View group files | Leave group | Learn more about Microsoft 365 Groups

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio