Home Dutch Kingdom TROPICSSPIN MUZIEK- EN LIEDCOMPETITIE WINNAARS GESPREK 30 JULI @11AM

TROPICSSPIN MUZIEK- EN LIEDCOMPETITIE WINNAARS GESPREK 30 JULI @11AM

SHARE

26 Juli, 2022: Arawak Media is verheugd de winnaars van haar eerste TropicSpin Music and Song Competition aan te kondigen.

Beste soloartiest: Janine “JKuhl” Coombs uit Jamaica met haar inzending “Coffee.” JKuhl vertelde Caribbean Magazine Plus: “Ik voel me een van de winnaars van het Wereldkampioenschap op de baan en in het veld. Ik ben zo blij dat ik heb gewonnen.”

Beste groep: Ghetto Crew Feat. Koningin Tifa uit Suriname met hun inzending “N’e Srib’ a Oso.” Koningin Tifa zei: “Ik weet dat het winnen van dit mijn carrière zal starten. Ik ben zo gezegend, want waar ik vandaan kom, zijn we een arm land, dus ik ben dankbaar voor elke blootstelling die ik kan krijgen.”

Dit waren de beste van de 26 artiesten uit het hele Caribisch gebied en Midden-Amerika die afgelopen zaterdagavond hun muziek lieten zien op het Caribbean Magazine Platform. Wij feliciteren hen. Arawak Media en Caribbean Magazine Plus waren meer dan verheugd om de kans en het prijzengeld te creëren. Jkuhl ontvangt $ 1.500 voor haar eerste plaats als soloartiest en Ghetto Crew en Queen Tifa ontvangen $ 3.000 voor de beste groep, waarvan we hopen dat het hen zal helpen om meer muziek te maken.

Kom zaterdag om 11 uur naar de Caribbean Magazine Plus Facebook-pagina of ons YouTube-kanaal om de winnaars te ontmoeten en te horen hoe zij over muziek denken.

U kunt een herhaling van de TropicSpin Music and Song Competition bekijken op de Caribbean Magazine Plus Facebook-pagina en YouTube-pagina, CaribMag TV.