Home Politics Comunicado di parti Minister Glenbert F. Croes Minister di Labor, Energid &...

Comunicado di parti Minister Glenbert F. Croes Minister di Labor, Energid & Integracion, relaciona cu e caso DIMAS

SHARE

Papiamento

Manera ta conoci Corte a dicidi den su veredicto provisional di suspende e decisionnan tuma den mi funcion como minister en conexion cu DIMAS. E veredicto aki a conduci na hopi reaccion y consternacion. Hopi ta en espera di un reaccion di mi banda pa cu e veredicto duna den e caso aki pero manera ya a menciona caba, e veredicto aki ta uno provisional y e caso principal (bodemprocedure) mes mester wordo atendi ainda. Motibo pa cual pa mi persona, den mi funcion como minister, lo no ta apropia pa duna un reaccion of comentario tanten cu e caso principal no wordo atendi

Hulandes

Zoals bekend heeft het Gerecht in een voorlopige voorziening de door mij genomen besluiten met betrekking tot de DIMAS geschorst. Deze uitspraak heeft voor veel ruchtbaarheid gezorgd. Menigeen verwachten van mij een reactie. De uitspraak is zoals gezegd een voorlopige voorziening en de hoofdzaak (bodemprocedure) moet nog behandeld worden. Het zal voor mij in mij hoedanigheid van minister ongepast zijn om vooruitlopend op d

deling van de hoofdzaak een reactie of anderszins commentaar te geven