Home » Reces Ontslagcommissie

Reces Ontslagcommissie

by Admin
0 comment 95 views

De Directeur van de Directie Arbeid en Onderzoek wint advies in van een onafhankelijk commissie bestaande uit werkgever- en werknemersvertegenwoordigers in het proces van ontslagaanvragen ingediend door werkgevers die toestemming beogen van de Directeur van de Directie Arbeid en Onderzoek ter beëindiging van de arbeidsrelatie met één of meerdere werknemers. De zogenaamde Ontslagcommissie vindt haar grondslag in artikel 3 van de Landsverordening Beëindiging Arbeidsovereenkomsten, AB 1989 GT 14.

 

Middels dit persbericht stelt de Directeur van de Directie Arbeid en Onderzoek haar cliënten op de hoogte van het feit dat de Ontslagcommissie met reces gaat vanaf 17 december 2021 tot 11 januari 2022.

 

De in behandeling zijnde aanvragen zullen langs de normale procedure afgehandeld worden. In het geval dat de “hoor en wederhoor rondes” welke voorafgaan aan het advies en beslissing afgerond worden na 16 december 2021, zult u ermede rekening moeten houden met eventuele vertraging in de afhandeling van de ontslagaanvragen.

De relevante stukken zullen in casu namelijk dan in januari 2022 voor het eerst aangeboden worden aan de Ontslagcommissie ter advisering.

 

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio