Home Politics π˜”π˜ͺ𝘯π˜ͺ𝘴𝘡𝘦𝘳 π˜‹π˜’π˜―π˜¨π˜Άπ˜ͺ π˜–π˜₯𝘢𝘣𝘦𝘳: TUI TA CUMINSA CU VUELONAN ENTRE BRUSSELS Y ARUBA

π˜”π˜ͺ𝘯π˜ͺ𝘴𝘡𝘦𝘳 π˜‹π˜’π˜―π˜¨π˜Άπ˜ͺ π˜–π˜₯𝘢𝘣𝘦𝘳: TUI TA CUMINSA CU VUELONAN ENTRE BRUSSELS Y ARUBA

SHARE

 

 

ORANJESTAD – Diahuebs e areoliΓ±a TUI a anuncia cu na April 2022 lo cuminsa cu vuelonan pa Aruba desde Brussels. E vuelo pa Aruba lo pasa via Santo Domingo, pero e vuelo di Aruba pa Brussels si lo ta uno directo.Β 

E aeroliΓ±a TUI lo bay ofrece e servicio di 1 vuelo semanal riba diadomingo. E aeroliΓ±a lo ta uzando e tipo di avion Boeing 787-8 Dreamliner. E vuelo lo ta saliendo pa 9am y lo ta jegando Aruba 3.15pm ora local. E ida lo ta saliendo for di Aruba pa 4.05pm y lo baha na Brussles e siguiente dialuna mainta. E ruta aki no ta uno full nobo pa TUI, door cu den pasado ya caba e ruta aki tawata wordo uza.Β 

E noticia aki ta uno sumamente positivo pa Aruba su turismo caminda lo bay diversifica e mercado Europeo cu 1 ruta nobo. Di manera aki Aruba ta sigui reconstrui e mercado importante aki creando mas conectividad entre Aruba y Europa. E focus ta pa nos recupera nos turismo completo y tur esfuerzo ta dirigi riba esaki.Β 

Minister Oduber ta sigui diversifica nos turismo y cu e vuelonan nobo aki ta percurando pa ehecuta e vision di diversificacion. Minister Oduber kier a gradici partnersnan AAA (Air Service Development) y ATA, y tambe tur otro partner pa e logro aki.