Home Politics π˜”π˜ͺ𝘯π˜ͺ𝘴𝘡𝘦𝘳 π˜‹π˜’π˜―π˜¨π˜Άπ˜ͺ π˜–π˜₯𝘢𝘣𝘦𝘳 π——π—˜π—‘ 𝗨𝗑 π—₯𝗔𝗧𝗒 π—”π— π—˜π—‘π—’, 𝗔𝗧𝗔 𝗔 𝗗𝗨𝗑𝗔 𝗨𝗑...

π˜”π˜ͺ𝘯π˜ͺ𝘴𝘡𝘦𝘳 π˜‹π˜’π˜―π˜¨π˜Άπ˜ͺ π˜–π˜₯𝘢𝘣𝘦𝘳 π——π—˜π—‘ 𝗨𝗑 π—₯𝗔𝗧𝗒 π—”π— π—˜π—‘π—’, 𝗔𝗧𝗔 𝗔 𝗗𝗨𝗑𝗔 𝗨𝗑 π—”π—šπ—₯π—”π——π—˜π—–π—œπ— π—˜π—‘π—§π—’ 𝗑𝗔 𝗦π—₯𝗔. π—šπ—Ÿπ—˜π—‘π—‘π—œπ—˜ 𝗧π—₯𝗒𝗠𝗣

SHARE

Diamars atardi Minister Dangui Oduber tawata tin e honor di ta invitado na e despedida di Sra. Glennie Tromp cu a baha cu pensioen. Ta mas cu 40 aΓ±a Sra. Glennie Tromp a dedica na trabow den gobierno, a traha pa Aruba den exterior, y pa ultimo termina su carera na Oficina di Turismo di Aruba. Minister Dangui tawata tin e oportunidad pa duna algun palabra y a expresa hopi aprecio pa e trabow bunita cu Sra. Glennie Tromp a haci. Empleado loyal y dedica manera Sra. Glennie Tromp ta fundeshi pa nos dushi isla Aruba por ta uno exitoso.

Minister a termina deseando Sra. Glennie tur cos bon y cu e goza di su pensioen bon mereci. Tambe a gradici Sra. Glennie Tromp, den nomber di Gobierno di Aruba, pa su contribucion na nos dushi Aruba.