Home » No por paga mas cu cash na OM

No por paga mas cu cash na OM

by Admin
0 comment 37 views

Ministerio Publico lo no accepta pagonan cash mas entrante diaranzon prome di september 2021. Esey kier meen cu multanan, transaccionnan y cartanan di buena conducta (vog) no por wordo paga mas cu placa cash na caha di Ministerio Publico. Bo persona tin cu paga cu bo carchi di banco of creditcard, of online via banco.

 

E decision di Ministerio Publico pa no accepta pagonan cash mas ta tambe riba conseho di Banco Central di Aruba. Ademas e ta un decision basa riba motibonan practico di maneho. Traha cu cobra, verwerk en entrega placa cash ta dificulta e maneho y ta alavez mas costoso cu otro formanan di pago.  

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

U kunt niet langer met contant betalen bij het OM

 

Het Openbaar Ministerie zal ingaande woensdag 1 september 2021 niet langer contante betalingen accepteren. Dit betekent dat boetes, transacties en verklaringen omtrent het gedrag (vog) niet meer met contant geld bij de kassa kunnen worden betaald. U dient met uw betaalpas of creditcard te betalen, of online via de bank.

 

De beslissing van het OM om geen contante betalingen meer in ontvangst te nemen is mede op aanraden van de Centrale Bank Aruba. Daarnaast bestaan er bedrijfspraktische redenen. Het innen, verwerken en afstorten van contant geld bemoeilijkt de bedrijfsvoering en is bovendien kostbaarder dan andere vormen van betaling.   

You may also like