Home Dutch Kingdom Familie Meiland hoopt op romantisch huwelijksaanzoek op Curaçao

Familie Meiland hoopt op romantisch huwelijksaanzoek op Curaçao

SHARE

 

WILLEMSTAD – De familie Meiland is deze weken te vinden op Curaçao. Tijdens hun verblijf bezochten ze de radiostudio van Dolfijn FM. Ze vermaken zich enorm, vertellen ze aan Dolfijn FM-dj Michiel Zwartepoorte. “We zijn druk bezig met het maken van opnames op het eiland. Het is vandaag de laatste dag, daarna gaan we vakantie vieren’’, aldus Erica Renkema, de moeder van de familie. Ook Martien Meiland geniet volop: ‘’Het is heerlijk weer en overigens de eerste keer dat we hier zijn. Maar we denken zeker niet de laatste keer.’’ 

Wanneer Michiel vraagt naar de bekendheid op het eiland, zeggen ze geen idee te hebben dat ook de serie op de eilanden werd bekeken. ‘’We liepen in Willemstad en toen kwamen er een aantal mensen op ons af die vroegen om een foto. Want zij kijken dus ook naar Chateau Meiland’, aldus Martien. 

Michiel gooit vervolgens het idee op om een leuk landhuis te kopen op Curaçao en te verbouwen tot bed & breakfast. Martien vindt het eiland echter iets te ver vliegen vanuit Nederland en heeft daarnaast vliegangst. ‘’Sowieso geen bed & breakfast meer hoor, waar dan ook’’, aldus Martien. 

Maxime is tijdens het bezoek van de Meilandjes niet aanwezig in de studio. Ze heeft tijdens haar zwangerschap veel last van haar bekken.Martien: ‘‘Ze zegt de hele dag dat ze een zeer kruis heeft.’’ Wanneer Michiel over een mogelijk huwelijksaanzoek van Maxime’s vriend Leroy Molkenboer begint, zegt Martien dat dat wellicht deze vakantie nog gaat gebeuren. ‘’Het is nóg niet gebeurt, nee!’’. Erica beaamt dat Leroy zijn aanzoek op een prachtig strand zou kunnen doen en ook hun oudste dochter Montana sluit het niet uit. ‘‘We hebben nog een paar dagen’’. Martien zegt echter dat ze zich er niet mee moeten bemoeien. ‘‘Die jongen moet zich namelijk niet opgelaten voelen door de familie Meiland.’’ Erica begint te lachen en zegt ‘‘Dat is al gebeurd!’’. 

Dolfijn FM-dj Michiel Zwartepoorte kwam de familie afgelopen weekend tegen op het strand en nodigde ze uit voor ‘De Middagshow met Michiel’. Naast een heerlijke vakantie zijn er ook opnames gemaakt voor het

nieuwe seizoen van Chateau Meiland, wat vanaf 30 augustus elke maandag en donderdag te zien is in Nederland op SBS6. Ook hun avonturen op Curaçao en hun bezoek aan de studio van Dolfijn FM zullen hier uitgebreid in te zien zijn. 

———————————————————————————————— NOOT VOOR DE REDACTIE NIET VOOR PUBLICATIE 

Voor meer informatie of verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Alvast hartelijk dank voor de publicatie van dit bericht. 

Michiel Zwartepoorte, presentator: +5999 698 2706