Home » Dolfijn FM helpt je door de Coronacrisis heen , Deze vrijdag: Feel Good Friday!

Dolfijn FM helpt je door de Coronacrisis heen , Deze vrijdag: Feel Good Friday!

by Admin
0 comment 97 views

Willemstad – Met een aangepaste radioprogrammering, de dagelijkse Corona Updates van de regering om 11.30 uur met live Nederlandse vertaling op de Dolfijn FM Nieuws Facebookpagina, het laatste nieuws direct op de radio, een eigen platform waar overzichtelijk al het coronanieuws te vinden is (dolfijnnu.com) én de beste muziek probeert Dolfijn FM de luisteraars zo goed als het kan door deze periode van ‘Shelter in Place’ heen te slepen. Want als er één ding is waarvoor je het huis niet uit hoeft is dat radio. Om de zorgen een beetje naar de achtergrond te doen laten verdwijnen, steun en toeverlaat te zijn in deze onzekere tijden en een gezonde dosis positieve energie te geven organiseert het grootste Nederlandstalige radiostation van Curaçao en Bonaire: Feel Good Friday!
Deze vrijdag 3 april staat daarom van 7.00 uur tot 19.00 uur in het teken van zoveel mogelijk positieve zaken. Met muziek waar de luisteraars blij van worden. Dat kan worden aangevraagd via een whatsapp naar de studio. Op Feel Good Friday hoor je de positieve boodschappen van bekende Nederlanders en Curaçaoënaars die regelmatig bij het radiostation te vinden zijn. Van Snelle tot Armin van Buuren en van Jandino Asporaat tot Gerard Joling. Maar het betekent ook positieve verhalen in deze gekke tijden en winacties. ,,We zullen doen waar we goed in zijn. Mensen een positief gevoel geven. Omdat dat is wat wij denken wat Curaçao en Bonaire op dit moment nodig hebben.”
,,We zijn trots op wat we doen. En dat proberen we zo goed mogelijk te doen”, legt general manager Egon Sybrandy uit. Dat betekent in deze coronatijden onder meer een aangepaste programmering waarbij ook deze oudgediende radiomaker weer van stal is gehaald. De tijdelijke programmering is er om de hele dag het laatste nieuws te brengen. Tommas Eggens is te horen in de ochtend van 7.00 uur tot 10.00 uur. José de Bruin schuift aan van 10.00 uur tot 13.00 uur, vervolgens is Egon Sybrandy te horen van 13.00 uur tot 16.00 uur en Maarten Schakel sluit de dag af tussen 16.00 uur en 19.00 uur.
Dolfijn FM heeft twee gediplomeerde journalisten in dienst. Maarten Schakel en José de Bruin. Samen met Dick Drayer van Persbureau Curaçao zorgen zij ervoor dat Dolfijn FM altijd als eerste het Nederlandstalige nieuws brengt. Dat komt ook goed van pas bij het nieuwe platform Dolfijnnu.com. Daar is alles te vinden over de laatste happenings, events en alle andere zaken die er voor het eiland toe doen. Zo kan dit platform in de toekomst worden ingezet voor allerlei zaken. Op dit moment wordt Dolfijnnu.com gebruikt om alle informatie over het coronavirus overzichtelijk op een rij te hebben. Zo zijn er realtime statistieken te vinden en een speciaal Nederlandstalig coronajournaal.
In deze onzekere tijden probeert Dolfijn FM op deze manier een steunpilaar voor de luisteraar te zijn. Zowel in informatie, nieuws als entertainment. Luister mee via 97.3 FM voor Curaçao, via 97.5 FM voor Bonaire, via de stream of Dolfijnnu.com.

You may also like

Our Company

Aruba Native News & Trends. Here to bring you the latest news and trends from our happy island.

Newsletter

Subscribe my Newsletter for more news. Let's stay updated!

Laest News

Copyright @2023 – Aruba Native All Right Reserved. Powered by 139 Design Studio