Home Uncategorized Victor Mids van Mindf*ck komt naar Aruba

Victor Mids van Mindf*ck komt naar Aruba

SHARE

Victor Mids, bekend van de kijkcijfer hit Mindf*ck op NPO 1, komt naar Aruba. Hij gaat optreden als hoofdgast tijdens het welkomes gala van de Health Care Conference Aruba (HCCA) op donderdag 1 juni aanstaande. Naast deze besloten avond organiseert HCCA tevens twee openbare shows op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni van 20:00 tot 22:00 uur in het Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino.

Ooit is hij begonnen als arts en nu uitgegroeid tot een welbekende illusionist. Met deze combinatie brengt Victor Mids illusie en wetenschap op een unieke manier samen.  Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt. Zijn populaire programma Mindf*ck is alweer begonnen met het uitzenden van het derde seizoen met onder anderen Mark Rutte, Wendy van Dijk, Enzo Knol, Miss Montreal en Armin van Buuren.

Voor zijn twee shows zijn er diverse pakketten te verkrijgen, namelijk een entreeticket inclusief of exclusief open bar. Voorafgaand aan de show kunt u tevens genieten van een speciaal 3-gangen diner bij Sunset Grille Restaurant. Deze tickets zijn te koop bij Sport Caribe en Super Food Plaza. 

Dit is de kans om zelf tijdens zijn shows te ervaren hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn. De kaart verkoop start vandaag!